Βασίλης Καλαμπαλίκης Ψυχολόγος-Συστημικός Θεραπευτής, Σύμβουλος Εξαρτήσεων
info@psycholife.gr 6972 234 070

Αρετή Τζήρου

Η Αρετή Τζήρου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον κλασικό χορό με δασκάλα την Αλίκη Ουσταμπασιδου.

Γνώρισε τη yoga τον καιρό που σπούδαζε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ αμέσως μετά το μεταπτυχιακό της στην Σχολή Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. (Τμήμα Θεάτρου) ξεκίνησε να διδάσκει yoga σε στούντιο της πόλης και εθελοντικά σε κέντρα υποστήριξης.

Σήμερα είναι πιστοποιημένη δασκάλα yoga (200 IYF), παιδικής yoga (Yoga Alliance International), προγεννητικής άσκησης Prenatal Fitness specialist (Human Mama Level 1), εναέριας (Aerial) yoga (Swaha Yoga Centre), AcroYoga (Level 1 & 2) και παντοτινή μαθήτρια της μεθόδου Ταυλανδέζικης μάλαξης (Thai Massage) με εκπαιδεύσεις σε Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Ελβετία, Τουρκία, Αίγυπτο και Μεξικό.

Στα μαθήματα της η Αρετή επικεντρώνεται στη σαφήνεια και τη σταθερή σύνδεση με την αναπνοή. Με επίγνωση ερευνώνται βασικές ποιότητες που καλλιεργούμε κατά τη διάρκεια της πρακτικής μας, όπως η ειλικρίνεια, ο αυτοσεβασμός και η υπομονή.

Τα τελευταία 7 χρόνια ταξιδεύει κυρίως ανά την Ελλάδα και μοιράζεται τον ενθουσιασμό της για τη θεραπευτική δύναμη της yoga και της ανθρώπινης επαφής.

areti@acroyoga.org