Βασίλης Καλαμπαλίκης Ψυχολόγος-Συστημικός Θεραπευτής, Σύμβουλος Εξαρτήσεων
info@psycholife.gr 6972 234 070

Ομάδα προσωπικής ενδυνάμωσης και κεραμικής τέχνης

Η τέχνη της Κεραμικής μέσω της επαφής με τον πηλό δίνει την δυνατότητα της δημιουργικής έκφρασης των ανθρώπων και ‘’εκείνης της αίσθησης’’ που επιδρά ευεργετικά στην ζωή συνολικότερα.

Η εκμάθηση τρόπων σκέψης και τεχνικών συμπεριφοράς που ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και βελτιώνει τις σημαντικές σχέσεις αποτελεί το δεύτερο συστατικό της συγκεκριμένης ομάδας.

Η ομάδα ψυχολογίας και Κεραμικής απευθύνεται σε ενήλικες που επιθυμούν να αξιοποιήσουν την ευεργετική επίδραση της κεραμικής τέχνης και ταυτόχρονα μέσω της αλληλεπίδρασης με άλλα μέλη της ομάδας να ενδυναμώσουν τον εαυτό τους και τις σχέσεις τους.

Στις συναντήσεις θα εναλλάσσονται δράσεις κεραμικής με ασκήσεις και διαλόγους προσωπικής βελτίωσης.

Η ομάδα Ψυχολογίας και Κεραμικής συντονίζεται από τον Θοδωρή Γαλιγαλίδη , ειδικό στην κεραμική τέχνη και από τον Βασίλη Καλαμπαλίκη, ψυχολόγο ,συστημικό θεραπευτή και σύμβουλο εξαρτήσεων.

“Τα πράγματα που πρέπει να κάνεις, τα μαθαίνεις κάνοντάς τα.
Αριστοτέλης

Διαδικαστικές πληροφορίες για την ομάδα Ψυχολογίας και Κεραμικής

Το συγκεκριμένο βιωματικό εργαστήριο θα υλοποιηθεί με φυσική παρουσία στον χώρο του εργαστηρίου κεραμικής του Θοδωρή Γαλιγαλίδη στο Ωραιόκαστρο.

Η συχνότητα των συναντήσεων θα είναι κάθε δύο βδομάδες.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων ορίζεται ως 8 άτομα.

Συμμετοχή στην ομάδα μπορεί να δηλώσει όποιος ενδιαφέρεται στα παρακάτω email (galigalidis@gmail.com & info@psycholife.gr).

Για περισσότερες διευκρινίσεις μπορείτε να αποστείλετε σχετικό email η να καλέσετε στα τηλέφωνα 6948237314(Θοδωρής Γαλιγαλίδης) & 6972234070(Βασίλης Καλαμπαλίκης).

Βασίλης Καλαμπαλίκης, βιογραφικό
Θοδωρής Γαλιγαλίδης, βιογραφικό